Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Relaxálj japán zenére

beautiful_japan_cg-wide.jpg

Tanácsokat szeretnék adni azzal kapcsolatban, hogy hogyan relaxálj, ha van néhány perced.

Nem kell több órát rászánnod, elég 10 perc is. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam, egy amatőr módszer. A relaxálás, az ellazulás, az akkor érzett állapot segít a higgadt és pozitív gondolkozásban, megtisztulsz, csökken a depresszió és a rossz kedv kockázata, remek kedély javító. Persze ezen kívül még rengeteg jótékony hatása van, akit érdekel a téma, írjon és készítek neki egy külön menüpontot.

 

Sok módszert olvastam már, de nekem egyiksem jött be igazán. Vagy nem volt kedvem hozzá, vagy nem értettem hogy mit akarnak, milyen pózban feküdjek és hogy tartsam a fejem. 

Ez egy roppant egyszerű mód, lehet furán fog hangzani, de elsősorban egy Naruto zenére fogunk relaxálni.

Naruto: Evening

A youtube linkje: http://www.youtube.com/watch?v=bO99ZsPzJ9U

Ellazít, szép és lassú zene. Kapcsold be, mikor egy kád forróvízbe belefekszel, hunyd le a szemed, ne gondolj semmire és senkire, csak a zenére. Minden más hangot és tényezőt zárj ki a fejedből. Egy illatgyertyával, vagy egy füstölővel, ami zöld tea vagy rózsa illatot áraszt, még kellemesebb a hangulat.


A második zenénk: Keisho Ohno: Yoake

A youtube linkje: http://www.youtube.com/watch?v=tYQgKsY8u6U

Ez a zene nem annyira lassú, ezt élvezni kell. Elkell feledni minden gondolatot, és csak a shamisen hangját kell figyelni. Csodát művel az emberi lélekkel. Ajánlom, mikor fekszel az ágyon, vagy ismételten a kádban. Ha fülhallgatóval hallgatjuk ezeket, még jobban tudunk koncentrálni. Fő a kényelem és a zene...

Ajánlom, hogy töltsétek le és tegyétek be a lejátszóba, ne a youtubbal bíbelődjetek.

Most lehet, hogy nagyot fogtok nézni, de nekem ez a két zene van mindig, mikor relaxálok( nem szoktam sűrűn, de lehet megint beiktatom a napjaimba, hisz remek érzés). Ezeken kívül nincs szükségem más zenére, nem tudom megunni. De a kedvetekért linkelek még néhányat, gyönyörűek!

http://www.youtube.com/watch?v=K6WBdxledVg

ez kínai, de szintén szép

http://www.youtube.com/watch?v=-5qhNRmMilIAkinek egyik zene sem tetszik - az lehetetlen -, az a youtuben keresgéljen, de mindenképp ajánlom az első két zenét. Nekem azok segítenek a legjobban. Remélem, hogy megfogadjátok a tanácsom, hisz csak a javatokra válik.

 

Kellemes pihenést ~
 

 

Satsu~