Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utazz Japánba!

Repülőjegy: online foglalás

Online repülőjegy foglalás és azonnali jegykiállítás. Több ezer fapados és klasszikus ajánlat.  Az árak minden költséget tartalmaznak.
>> towább
 
Repülőgép: járatkövetés

Itt megnézheted, hol jár éppen a repülő, járatok szerint, valós idejű térképen 
 >> towább
 
Repülőjegy: legjobb ülések

Itt megnézheted, hogy az egyes légitársaságok és géptípusok szerint, hol vannak a jó és a kényelmetlen ülések.  
 >> towább
 

 

REPÜLÉS TIPPEK  

Felszállás & landolás...
 
Felkészültségtől és vérmérséklettől függ, ki milyen hamar tudja le a repülőtéri kötelezőket. Tippjeinkkel könnyebben veheted repülőjegyed birtokában a beszállás nyűgjeit és megrövidítheted a várakozási időt, ám ha úgy döntesz, a többi utas "rovására" trükközöl egy kicsit, tedd nagyon udvariasan és kedvesen, így könnyebben megbocsátanak neked...
 
* Hogyan előzheted meg, hogy repülőjegy fogalásod ellenére is lemaradj a gépről? Minél korábban csekkolsz, annál nagyobb a valószínűsége, hogy jut neked is hely. Óvakodj a csúcsidőszakoktól. Érdeklődj, hogy túlkönyvelték-e a gépet, ha igen, rögtön menj a kapuhoz, mert a becsekkolás még nem feltétlenül jelenti azt, hogy helyed is lesz a gépen.
 
 * Repülőjegy foglaláskor óvakodj a nap utolsó gépétől. Túlkönyveléskor ugyan akadnak önként jelentkezők, akik vállalják, hogy korábbra szóló repülőjegyük birtokában is egy későbbi géppel repülnek tovább - a légitársaság némi kedveskedése ellenében - a nap utolsó gépéről azonban senki nem fog önszántából lemaradni.
 
 Használd a külföldi légitársaság terminálját: a nagyobb repülőtereken, ahol több nemzetközi terminál is található, csak át kell vágni a tranzit lounge-on a terminálig, amelyik az elsődleges kiszolgálója a külföldi légitársaságnak, és az útleveleket is gyorsabban kezeli. Ismeretlen vagy nagy kiterjedésű repülőtéren érdemes a légi kísérőknél érdeklődni.
 
Elsőként kell érkezni az útlevélvizsgálathoz: ahhoz, hogy első lehess az útlevélvizsgálatnál, elsőnek kell leszállnod a gépről. Nehezebb a dolgod azokon a repülőtereken, ahol a csomagfelvétel után ellenőrzik az útleveleket. Jobb, ha csak kézipoggyászod van.
 
 Mindkét ablaknál üzemelő sort válassz: az útlevélvizsgálatoknál rendszerint több sor húzódik egymás mellett. Az általában két ablakos kalickák jobb és bal oldalára is ülhet egy-egy vámos. Olyan sort érdemes választanod, ahol mindkét ablaknál ellenőriznek, hiszen, ha csak az egyik oldalon ellenőriznek, a sor félsebességgel halad.  

 

Satsu~